Tu­le mu­kaan va­lit­se­maan So­keain kuun­nel­ma­pal­kin­non voit­ta­jaa

Maineikas ja arvostettu Sokeain kuunnelmapalkinto on jaettu vuodesta 1968 alkaen. Voittajan valitseva Kuunnelmaraati on tähän saakka toiminut Näkövammaisten liiton alaisuudessa. Tänä vuonna se on siirtynyt Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n hallinnoitavaksi ja osaksi Kulttuuripalvelun toimintaa.

Etsimme Kuunnelmaraatiin kuutta näkövammaista jäsentä nelivuotiskaudeksi 2017-2021. Toivomme, että raadin jäsenet ovat kuunnelmasta kiinnostuneita, kuunnelmapalkinnon jakamiseen motivoituneita, eri ikäisiä, taustoiltaan erilaisia, eri puolilla maata asuvia näkövammaisia.

Kuunnelmaraadin jäsenen tehtävä on kuunnella kaikki vuoden aikana ilmestyneet kotimaiset kuunnelman kantaesitykset tai ensidramatisoinnit. Kuunnelmat toimitetaan raatilaisille sopivassa muodossa. Kuunnelmapalkinnon voittajan valintakokous järjestetään alkuvuodesta. Raadin jäsenet osallistuvat myös palkintojenjakotilaisuuteen. Korvaamme matka- ja ruokailukulut.

Raatilaiset valitsevat keskuudestaan puheenjohtajan, jonka tehtävä on johtaa valintakokousta, kirjoittaa raadin perustelut voittajakuunnelmasta ja koordinoida raadin toimintaa.

Ilmoittaudu ehdokkaaksi ja kirjoita itsestäsi lyhyt esittely, jossa kerrot erityisesti suhteestasi kuunnelmaan ja valmiudestasi sitoutua kuunnelmaraadin toimintaan. Lähetä esittely 30.6.2017 mennessä kulttuurisihteeri Tanja Rantalaiselle sähköpostitse osoitteella tanja.rantalainen[at]kulttuuripalvelu.fi tai postitse osoitteeseen Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki. Kuunnelmaraadin jäsenet valitsee Kulttuuripalvelun hallitus elokuun kokouksessaan.

Lisätietoja kuunnelmaraadin toiminnasta saat nykyiseltä puheenjohtajalta Riikka Hänniseltä P. 050 3080232, riikka.hanninen[at]pp.nkl.fi

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n hallitus