Tule tapaamaan uutistenlukijan näköistä miestä

Kirjailijavieraana Matti Rönkä

Ilkka Väisänen haastattelee kirjailija Matti Rönkää Iiris-keskuksen Outa-tilassa ti 26.9. klo 17.30-19.30. Vierailu nettiradioidaan.

12 teosta julkaissut, uutisankkurinakin tunnetuksi tullut Rönkä (s. 1959) on palkittu mm. Vuoden johtolanka-, Lasiavain ja Kalle Päätalo -palkinnoilla. Yksityisetsivä Viktor Kärpästä kertovaa kirjasarjaa on käännetty n. 20 kielelle.

Viktor Kärppä, tappajan näköinen mies ja inkeriläinen paluumuuttaja, on moniosaaja. Hän auttaa venäläisiä selviytymään Suomen byrokratiasta ja muista hankaluuksista. Siinä sivussa hän muun muassa pyörittää rakennusfirmaa ja etsii kadonneita henkilöitä. Kaikki tämä tapahtuu laillisen ja laittoman rajoja hipoen, useimmiten laittoman puolella. Kärpällä on suhteita poliisiin ja Tehtaankadulle, rikollisiin ja tavallisiin kansalaisiin, ja jotenkin hän aina selviytyy.

Kirjailijavierailun osallistumismaksu 5 e sisältää kahvitarjoilun. Näkövammaisten Kirjastoyhdistys ry:n jäsenet osallistuvat vierailuun veloituksetta.

Tule tapaamaan uutistenlukijan näköistä miestä ja ilmoittaudu kirjailijavierailuun ma 25.9. mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi tai puhelimitse kulttuurisihteerille P. 040 964 9288.

Lämpimästi tervetuloa!

järj. Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Näkövammaisten Kirjastoyhdistys ry