Tervetuloa tutustumaan uuteen digitaaliseen pistenuottien opetusmateriaaliin!

Opi pistenuotteja -sivuston julkistustilaisuus

                                                                                          

Aika: Torstai 31.10. klo 13-15

Paikka: Valo-tila, Iiris-keskus, 3. kerros, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Ohjelma:

Joose Ojala: Tervetuloa

Leevi Alahäivälä, piano

Riikka Hänninen, Joose Ojala, Ronja Pahaoja: Sivuston materiaalin esittelyä

Leevi Alahäivälä, piano

Kahvitarjoilu

https://www.opipistenuotteja.fi/ -sivuston esittelypiste avoinna kahvitarjoilun jälkeen.

                                                                                      

Opi pistenuotteja -sivusto on ensimmäinen suomalaisten tekijöiden laatima pistenuottien oppimateriaali. Sivusto tarjoaa laajasti tietoa pistenuottien käytöstä ja nuotinlukuun tarvittavasta musiikin teoriasta. Mukana on runsaasti tehtäviä ja äänitteitä, joiden avulla näkövammainen musiikinharrastaja voi opiskella pistenuotteja itsenäisesti tai opettajan johdolla. Materiaali on tarkoitettu kaiken tasoisille muusikoille harrastajista ammattiin tähtääviin opiskelijoihin. Musiikin opiskelija tarvitsee oppimateriaalin lukemiseen tietokoneen ja pistekirjoitusnäytön. Näkevät opettajat voivat käyttää materiaalia helposti, sillä pistenuotit on toteutettu myös visuaalisesti luettavassa muodossa

Oppimateriaalin on Jenny ja Antti  Wihurin rahaston tuella toteuttanut Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n työryhmä:  musiikkipedagogi (AMK) Joose Ojala, musiikin maisteri ja lauluvalmentaja Riikka Hänninen sekä ohjelmistosuunnittelija Ronja Pahaoja. Työryhmän kaikki jäsenet ovat näkövammaisia muusikoita ja pistenuottien käyttäjiä. Julkistustilaisuudessa pääset tutustumaan materiaaliin ja saat tekijöiltä lisätietoa pistenuottien käytöstä ja digitaalisista sovelluksista.

 

Ilmoittaudu julkistustilaisuuteen viimeistään 24.10. sähköpostitse osoitteeseen tanja.rantalainen[at]kulttuuripalvelu.fi tai puhelimitse P. 040 964 9288  kulttuurituottaja Tanja Rantalaiselle. Kerrothan ilmoittautuessasi taustayhteisösi ja tarjoilua varten mahdollisen erikoisruokavaliosi.