Ke­ra­miik­ka­kurs­si Tu­rus­sa

Keramiikkakurssi järjestetään 6.2. 2019- 10.4.2019 (ei 20.2., eikä 20.3.). Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että perustaitoja omaaville.

Savi on materiaali, joka muovautuu moneksi - vain mielikuvitus on rajana. Kurssilaiset oppivat perustiedot keramiikasta, massoista, työtavoista sekä esineiden lasittamisesta ja poltosta. Keramiikkakurssilla tehdään esineitä käsinrakennustekniikoilla ja halukkaat pääsevät myös kokeilemaan dreijausta. Työn alle otetaan sekä käyttöesineitä, että veistoksia.

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 12-16 Tuulenpesässä (Käsityöläiskatu 14). Opettajana toimii keraamikko Anu Nurminoro. Kurssin hinta on Näkövammaisten Kulttuuripalvelun jäsenille 40 euroa, muille 65 e. Savesta ja polttopalvelusta peritään lisäksi materiaalimaksu, joka määräytyy tehtyjen töiden mukaan.

Syksyllä järjestetyn vastaavan kurssin osallistujien näyttely on esillä Tuulenpesässä 20.1. asti. Tuulenpesä on avoinna klo 11-17. Muina aikoina näyttelyä voi ihailla Tuulenpesän Ikkunagalleriassa. 

Ilmoittaudu kurssille 30.1. mennessä osoitteeseen osallistun[at]kulttuuripalvelu.fi tai puhelimitse kulttuurisihteerille P. 040 964 9288.

järj. Varsinais-Suomen Näkövammaiset ry, Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Opintokeskus Sivis